KNUT'S HJEMMESIDE
HANNE MIN KONE OG JEG PÅ FYNS TRÆFFET I 2000
Lidt historie
Hej                                                         Opdateret: 17 Juni 2016
Lidt historie om mig selv. A briefing of my life

Jeg er født i København i 15 feb-1947. Som 3 årig flyttede jeg til Norge og boede der i 9 år hos mine bedsteforældre. Nej, jeg er ikke nordmand.
Derefter kom jeg hjem og blev sendt på kostskole i Tølløse. Skolen hed TMR (Sejergårdsskolen). Der var jeg i 6 år. Tog realeksamen i 1965.
Kom i lære på B&W som maskinarbejder. Boede i 8 måneder i Belfast. hvor jeg var lærling hos et af verdens største skibsværk. Fik en del venner i Belfast som kørte MC.
Kom hjem lige før "krigen" i Nord Irland startede.
 
Udlært i 1969 og arbejdede på B&W i prøvehallen hvor jeg samlede motorer. Senere blev jeg maskintekniker med overbygning. 

I 1966 købte jeg min første motorcykle en Nimbus. I 1967-68 startede vi en MC-klub "The Northern Gods". Det var en klub kun for Nimbus.

I 1969 kom jeg til Holte hvor jeg stadigvæk bor. 
 
Her kørte jeg med: Kjeld Vild, Mini Finn, Troels (fra min kostskole tid), Norton Kim, Ibo, Birger. En fast tømret klike. Snere kom der flere til.
Vi kom fra omegnen af Holte/Virum. Vi kørte mest på englændere og kom ved Vejlesø eller Blokken i Virum. Det var på det tidspunkt at jeg blev kaldt Valnød.

Hed i ca. en uge "69'erne". Vi kom lidt på kant med det halve København, så det stoppede brat. Eller blev vi bare kaldt Vejlesørødderne.

Kom på et tidspunkt sammen med Road Tigers som hold til på Roskilde Kro Black Cat. Vore gren af denne klub hed Raod Runners.

Købte i 1970 en Thriumph, Daytona 500ccm Speed Twin. Den holdt til 1971 hvor jeg købte en ny Norton fastback. 750 Commando, en skøn MC.. I efteråret 1971 blev den stjålet. Havde i 1971 kørt ind i en lastbil. Lå på Gentofte i 5 uger. Fik besøg hver dag af gutterne fra Vejlesø, så derfor fik jeg ene stue.

En af mine venner dengang og stadigvæk er, Sven og mig selv, gik så og spekulerede på hvad vi så skulle købe. Sven havde en WLC som han allerede havde købt i slutningen af 60'erne. Vi havde kigget en del i amerikanske blade så som Choppers Magazine o.a. Harleyen begyndte at lure. Vi tog rundt til forskellige forhandlere og endte en dag hos Røver Axel i Søborg.
Han var på det tidspukt importør af Harleyer i Scandinavien.
Der stod to Sportstere 883cc, helt nye. Prisen den gang 32.000 kroner pr styk. Til sammeligning kostede min Norton ca 11.000.
Drevet af vanvid så lagde vi 2000 kroner hver på disse HD'ere. Det var mine SU penge. Kontrakten blev underskrevet og vi ejede nu en ny Harley hver. Dette var i februar i 1972.

Vi var begyndt at se til nogle fyre fra Skovlunde/Ballerup. I 1972 startede vi, de fleste fra Skovlunde og omegn "222". Flyttede til Ballerup på Råmosegård. Da vi fik det af kommunen var det en gammel grisesti. I dag hedder klubben "Ol'timers mc ."

Da foråret kom og vi skulle ind og hente Sportsterne fik vi noget af en overraskelse. Prisen var sat ned med 8.000 kroner hver. Røver Aksel havde fået nedslag på afgiften. Det var 1970 modeller og blev vurderet efter at de havde været på udstilling. Tak, Røver Aksel.
 
Den gang var der ikke mange HD'ere i Danmark af nye datoer. Der fandtes en del WLC'ere og andre gamle modeller. Sven og jeg kørte rundt alene på vores HD'ere. Jeg tog på ferie til Frankrig. I Belgien brækkede den sig og den skulle sendes hjem. Min kæreste den gang og jeg tog toget til Paris. Der mødte vi en svensk HD kører-Danne. Han var formand for den svenske Harley klub.

Da jeg kom hjem talte jeg med Sven om den svenske Harley klub, og vi blev enig om at starte noget tilsvarende. Vi kunne blive medlem af den svenske Harley klub, hvilket vi blev. Men vi ville gerne mere end det. Vi spurgte om man kunne starte en afdeling i Danmark. Det kunne ikke lade sig gøre.

I Danmark fandtes der en meget gammel HD klub. Den var stiftet i 1930 og er Europas næstældste HD klub. Som før skrevet var der en del gamle HD'ere i Danmark. Disse mennesker var medlem af HD Klubben (HDK) eller Dansk Veteranklub. De var op i alderen og var ikke særlig interesseret i at der kom nogle unge bøller ind i klubben. Så efter nogle forsøg opgav vi at blive medlem af HDK   Tanken om at lave vores egen HD klub begyndte at spirre. Efterhånden havde vi støt på flere HD kørere.
I 1976 var vi nok til at staret en HD klub. Peller Søeborg indkaldte til stiftende møde. Det var den 23 sept 1976.

Det var starten. Pelle blev formand for HDCD som den hed den gang. Senere rettet til HDCDK.. Se historien et par sider længere fremme.

I 1976 efteråret begyndte jeg at komme sammen med Brigitte. Sammen kørte vi HDCDK. Vi flyttede i hus sammen i 1982 på Kollemosevej i Holte. Jeg havde jo HD og Brigitte fik en WLC. Vi brugte en masse tid på HDCDK, både her hjemme og i udlandet. Vi lavede en del træf og stod for 3 Super Rallyer.

Vi fik startet nogle HD klubber i Europa, vi var med til at arrangere Presidentmøder for nogle klubber. Vi fik sat regler på for Federationen af HD klubber og var vel med til at få den op og stå i den form den har i dag.
Efter ca. 18 år hvor vi havde kæmpet en hård kamp i HD verdenen var vi kørt trætte. Vi gik fra hinanden i 1998 og jeg fik en lejighed i Vejlesøparken i Holte. Brigitte stoppede som sekretær og jeg fortsatte med medlemsservice. Icemand var blevet Formand. Det holdt kun et år. Så jeg måtte tage opgaven som formand i 2 år mere. Var medlemsservice i 34 år

I 2000 mødte jeg min nuværende kone Hanne. Mødte Hanne på træffet i Ry hvor hun var for at møde sin datter (Camilla) og svigersønen (Jack). Begge kørte i Søllerød MC, som jeg blev medlem af i 1997-1998 til 2009.

Hanne og jeg bor i Vejlesøparken. Jeg arbejder som indkøber hos Brüel & Kjær (siden 1983) og Hanne som studiemaneger. Har været tillidsrep. siden 1984 og har sidder i A/S bestyrelsen. I dag pensionist

Jeg har haft et fedt liv i MC/HD verdenen. Har mødt en masse spændende mennesker i Danmark og i udlandet.. Håber det varer ved i mange år endnu.

I 2006 fik jeg nedsat syn og kunne ikke køre HD mere. I 2007 fik jeg medicinsk behandles i begge øjnene. Udsigten til bedre syn var der ikke.
Men
Medicinen virker over al forventning og jeg har været ude og  køre lidt igen. Så.må vi se om det holder. 2009 og det holder endnu, puha. Har nu fået nye linser. Skal fedme opereres den 21 september 2010. Spændende. Med lidt held så forsvinder min sukkersyge og selvfølgelig taber jeg mig.´

Har fået kontakt med nogle af de gamle gutter fra Vejlesø. I år skal vi ud og køre en fællestur. Den første i over 30 år. Spændende.
Udmeldt af Søllerød MC den 21 April-2009 efter ca 12 års medlemskab
I Januar 2010 stoppede jeg med medlemsservice efter næsten 35 år.
Er tvunget til at gå på pension (Senior ordning) den 28 feb 2013. Så har jeg være på Brüel & Kjær i 30 år.

Tak til alle som har været med til at skaffe disse rammer.
ksl@image.dk


Se billeder under fotoalbummet.
http://www.123hjemmeside.dk/Harley_Knuts_hjemmeside/3008293

HD hilsen fra Knut for nogle Valnød

Status: Gift med Hanne. En søster, Anne 
jeg har ingen børn.